Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Redbrick Pulse Ankle Boot Zwart S3 32334

Redbrick Pulse Ankle Boot Zwart S3 32334

€116,95 Incl. btw

€96,65 Excl. btw
op voorraad
De Redbrick Pulse Ankle Boot Zwart 32334 is een enkellaars instapper uit de Pulse serie. Deze Redbrick enkellaars is voorzien van een aluminium veiligheidsneus en antiperforatie tussenzool. Ze zijn robuust en veilig. Ze voldoen dan ook aan aan de S3 norm.
Ma t/m Vrij voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Werkschoengigant.
  • Gratis verzending vanaf € 85
    Gratis verzending als je bestelt voor €85,00 of meer in Nederland. België gratis verzending vanaf €200 anders €6,95 verzendkosten.
  • Snelle levering
    Wij bieden een snelle levering. De levertijd is terug te vinden bij het product.
  • Retourneren
    Retourneren kan gemakkelijk binnen 14 dagen
  • Verschillende topmerken
    Werkschoenen van verschillende topmerken als Grisport, Redbrick, HKS en meer
Beschrijving

Redbrick Pulse Ankle Boot Zwart S3 32334

De Redbrick Pulse Ankle Boot Zwart 32334 is een enkellaars uit de Pulse-serie die niet alleen stijlvol is, maar ook veiligheid biedt. Met zijn oog voor detail combineert deze enkellaars functionaliteit, veiligheid en mode op een unieke manier.

De Redbrick Pulse Ankle Boot Zwart 32334 enkellaars is uitgerust met een aluminium veiligheidsneus en een antiperforatie tussenzool. De schoenen voldoen dan ook aan de hoogste veiligheidsklasse, namelijk de S3-norm, wat betekent dat het robuust en veilig is voor verschillende beroepen en werkomgevingen.

Het bovendeel deel van de Redbrick Pulse Ankle Boot is elegant in zwart van kleur en vervaardigd uit microfiber. In tegenstelling tot leer vereist dit materiaal minimaal onderhoud, bovendien is microfiber een milieuvriendelijk alternatief voor leer.

Deze enkellaars is voorzien van een kruipneus aan de voorkant die slijtage voorkomt aan het bovendeel. Met name handig voor mensen die kruipende werkzaamheden. Het elastiek en de aantreklus maken het aan- en uittrekken moeiteloos.

PU/Rubber zool en binnenvoering

De zool van de Redbrick Pulse Ankle Boot is gemaakt van PU/Rubber. De rubberen loopzool heeft een robuust profiel en biedt uitstekende grip, zelfs op gladde oppervlakken. De PU-tussenzool absorbeert schokken in de hak, waardoor je voeten comfortabel blijven, zelfs tijdens lange dagen.

Aan de binnenkant van deze enkellaars bevindt zich een ademende mesh binnenvoering die zweet effectief afvoert, waardoor je voeten droog blijven en een aangenaam klimaat behouden. De uitneembare PU-inlegzool zorgt voor extra comfort door schokken te absorberen.

Of je nu maat 39 of 48 draagt, de Redbrick Pulse Ankle Boot Zwart 32334 is verkrijgbaar in diverse maten. Bestel vandaag nog bij Werkschoengigant en geef je voeten de bescherming die ze verdienen!

Merk Redbrick
Artikelcode 32334
Veiligheidsklasse S3
Veiligheidsneus Aluminium veiligheidsneus
Antiperforatiezool Kevlar
Kleur Zwart
Materiaal bovendeel Microfiber/ TPU
Materiaal zool PU/Rubber
Type sluiting Elastiek
Voering Mesh voering
Antislip Ja, SRC norm
ESD Nee
Antistatisch Ja
Metaalvrij Nee
Weerstand tegen water Ja
Waterdicht Ja
Hittebestendig Nee
Uitneembare inlegzool Ja
Beschikbare maten 39 t/m 48