Bij Werkschoengigant.nl heb je de mogelijkheid om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren en/of te retourneren, mits de producten compleet en onbeschadigd retour komen in de originele verpakking. Bij zichtbare gebruikerssporen en/of ontbrekende delen kunnen wij het retour niet accepteren.  

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. 

LET OP: De te retourneren artikelen dienen in originele en onbeschadigde verpakking retour te komen. Verpak de originele schoenendoos zorgvuldig en zorg dat deze goed beschermd ingepakt is. Schrijf niet met pen of stift op de originele verpakking en plak hierop geen stickers.  Als de schoenendoos is beplakt of beschreven kunnen wij niet overgaan tot creditering en/of ruilen voor een andere maat/model.

Retour sturen
Stap 1. Ga naar https://werkschoengigant.shipping-portal.com/rp/
Stap 2. Vul het formulier in en geef aan welk(e) artikel(en) je wilt retourneren.
Stap 3. Print het verzendlabel 
Stap 4. Verpak de schoenen en breng het pakket langs bij een PostNL punt.
Stap 5. Het pakket is bij ons retour en nemen wij in behandeling.

Afhandeling

Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen, gaan wij de retour zo snel mogelijk in behandeling nemen. In de meeste gevallen verwerken wij jouw retour binnen 1 à 2 werkdagen, maar het kan soms wat langer duren. Heb je vragen over je retour of heb je nog niks van ons gehoord? Neem dan contact met ons op en dan kijken wij het voor je na. 

Ruilen van een artikel

Ruilen van een artikel is mogelijk, maar dit geef je niet aan bij je retour. Standaard crediteren wij het bedrag van je bestelling. Als je wilt ruilen voor een andere maat of ander model dan verzoeken wij je vriendelijk om een nieuwe bestelling te plaatsen via de shop.