Retourneren

Bij Werkschoengigant.nl heb je de mogelijkheid om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren en/of te retourneren. Je kunt kiezen voor een vervangend product of een creditering van je betaling, mits de producten compleet en onbeschadigd retour komen in de originele verpakking. Bij zichtbare gebruikerssporen en/of ontbrekende delen kunnen wij het retour niet accepteren.  

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. 

LET OP: De te retourneren artikelen dienen in originele en onbeschadigde verpakking retour te komen. Verpak de originele schoenendoos zorgvuldig en zorg dat deze goed beschermd ingepakt is. Schrijf niet met pen of stift op de originele verpakking en plak hierop geen stickers.  Als de schoenendoos is beplakt of beschreven kunnen wij niet overgaan tot creditering en/of ruilen voor een andere maat/model.

Retour sturen
Stap 1. Download het retourformulier door te klikken op deze link
Stap 2. Print het retourformulier

Stap 3. Vul het retourformulier volledig in
Stap 4. Knip het adresgedeelte uit en plak deze op de doos
Stap 5. Stop het retourformulier in de doos
Stap 6. Verstuur het pakket

Afhandeling

Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen en beoordeeld, zullen wij zo spoedig mogelijk de afhandeling hiervan uitvoeren. Wij houden je telefonisch of per mail op de hoogte. Wij proberen je retourzending na ontvangst binnen 2 tot 5 werkdagen af te handelen.