Bij Werkschoengigant bieden we verschillende betaalmethoden aan zodat je de keuze hebt waarmee jij betaald. Wij bieden de volgende betaalmethoden aan: 

 

logo-ideal  IDeal

 

 

IDeal is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Het is veilig, snel en erg gemakkelijk. Je rond gemakkelijk je bestelling af in de volgende stappen: 

  1. Je kiest IDeal als betaalmethode
  2. Je selecteert de bank waarmee je wilt betalen
  3. Je komt in de beveiligde internetbankieren omgeving van je bank. 
  4. Je vult alle gegevens in en voldoet de betaling. 
  5. Je ontvang een bevestiging van je bank als de betaling is geslaagd.
  6. Je keert terug naar onze website. 
  7. De bestelling is betaald en ontvangen. Wij zullen de bestelde producten zo snel mogelijk bij je laten bezorgen. 

Voor deze betaalmethode rekenen wij geen transactiekosten. 

Betalen op factuur

Als zakelijke klant heb je bij ons de mogelijkheid om te betalen op factuur. Dit kan echter pas na enkele bestellingen, bij een samenwerking of als je een grotere zakelijke order plaats. De factuur dient voldaan te worden binnen 30 dagen. Wij rekenen geen transactiekosten als je betaald op factuur.

Wil je een samenwerking aangaan of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op! Vul ons contactformulier in, mail ons of neem telefonisch contact op.

 

logo mister cashMister Cash / Bancontact

 

Mister Cash, ookwel Bancontact is net zoals IDeal een betalingsmethoden middels internetbankieren. Het werkt ongeveer hetzelfde en is net zo snel en veilig. Deze betaalmethode wordt gebruikt in België en is niet beschikbaar in Nederland, omdat hiervoor een Belgische bankrekening vereist is. Wij rekenen geen transactiekosten voor Mister Cash / Bancontact.

 

Sofort Banking

 

Sofort Banking is een betaalmethode die in heel Europa wordt gebruikt. De betaalmethode is met name populair in Dutisland. Sofort werkt bijna hetzelfde als een standaard overboeking bij je bank. Je hoeft alleen niet meer de gegevens in te vullen van de betaling, deze staan reeds voor je ingevuld. Je hoeft enkel nog maar de betaling te verifiëren. Het is een internationale, veilige en snelle manier van betalen. Voor Sofort Banking rekeken wij geen transactiekosten. 

belfius logo  Belfius

 

Belfius is een betaaloplossing van een van de grootste banken van België. De bank heeft zijn eigen betaalmethode waarin je in de vertrouwde omgeving van Belfius een betaling kunt doen. Betalen via Belfius is veilig en snel. Bij Werkschoengigant.nl rekenen wij geen transactiekosten voor deze betaalmethode. 

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over onze betaalmethoden of toch op een andere manier betalen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan je graag te woord. Je kunt ons bereiken via mail op [email protected] of 06-22 35 83 92