Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Redbrick Pulse Ankle Boot Bruin S3 32335

Redbrick Pulse Ankle Boot Bruin S3 32335

€116,95 Incl. btw

€96,65 Excl. btw
op voorraad
De Redbrick Pulse Ankle Boot Bruin 32335 is een enkellaars instapper uit de Pulse serie. Deze Redbrick enkellaars is voorzien van een aluminium veiligheidsneus en antiperforatie tussenzool. Ze zijn robuust en veilig. Ze voldoen dan ook aan aan de S3 norm.
Ma t/m Vrij voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Werkschoengigant.
  • Gratis verzending vanaf € 85
    Gratis verzending als je bestelt voor €85,00 of meer in Nederland. België gratis verzending vanaf €200 anders €6,95 verzendkosten.
  • Snelle levering
    Wij bieden een snelle levering. De levertijd is terug te vinden bij het product.
  • Retourneren
    Retourneren kan gemakkelijk binnen 14 dagen
  • Verschillende topmerken
    Werkschoenen van verschillende topmerken als Grisport, Redbrick, HKS en meer
Beschrijving

Redbrick Pulse Ankle Boot Bruin S3 32335

De Redbrick Pulse Ankle Boot Bruin 32335 is een enkellaars instapper uit de Pulse serie. Deze Redbrick enkellaars is voorzien van een aluminium veiligheidsneus en antiperforatie tussenzool om jouw voeten te beschermen. Ze zijn robuust en veilig, ze voldoen dan ook aan aan de S3 normering.

Het bovendeel van de Redbrick Pulse Ankle boot is donkerbruin van kleur en is gemaakt van microfiber. Een groot voordeel ten opzichte van leer is dat dit materiaal minder onderhoud vereist. Leer dient onderhouden te worden met ledervet en/of lederolie. Met het microfiber bovendeel van de Redbrick Pulse enkellaars is dit niet nodig. Het is ook nog eens een duurzaam alternatief!

Ze zijn voorzien van een kruipneus aan de voorzijde van de schoenen. De kruipneus voorkomt beschadigingen aan het bovendeel en is met name prettig bij kruipende werkzaamheden. Het in- en uitstappen is erg gemakkelijk door het elastiek en handige aantreklus. 

PU/Rubber zool voor de Redbrick Pulse Ankle Boot

De zool van de Redbrick Pulse Ankle Boot Bruin is gemaakt van PU/Rubber. De rubber loopzool heeft een grof profiel en is slijtvast waardoor jij veilig kan werken, ook wanneer de grond wat gladder is. De PU tussenzool zorgt voor goede schokdemping in de hak. Door de schokdemping raken jouw voeten minder snel vermoeid en heb je veel comfort. 

Aan de binnenzijde van deze Redbrick enkellaars zit een ademende mesh binnenvoering. Het materiaal voert transpiratievocht af waardoor jouw voeten droog blijven en een aangenaam klimaat ontstaat voor jouw voeten. De inlegzool is gemaakt van PU en draag ook bij aan het comfort door schokken op te vangen. 

De Redbrick Pulse Ankle Boot Bruin 32335 is te bestellen van maat 39 t/m 48. Bestel vandaag nog en profiteer! 

Merk Redbrick
Artikelcode 32335
Veiligheidsklasse S3
Veiligheidsneus Aluminium veiligheidsneus
Antiperforatiezool Kevlar
Kleur Bruin
Materiaal bovendeel Microfiber/ TPU
Materiaal zool PU/Rubber
Type sluiting Elastiek
Voering Mesh voering
Antislip Ja, SRC norm
ESD Nee
Antistatisch Ja
Metaalvrij Nee
Weerstand tegen water Ja
Waterdicht Ja
Hittebestendig Nee
Uitneembare inlegzool Ja
Beschikbare maten 39 t/m 48