Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Grisport Thermo werksokken 25111

Grisport Thermo werksokken 25111

€11,95 Incl. btw

€9,88 Excl. btw
Stukprijs: €0,00 /
op voorraad
Wil jij heerlijk warme voeten tijdens de koude maanden of werk jij in een koude omgeving? Dan zijn de Grisport Thermo werksokken misschien wat voor jou! De Grisport Thermo werksokken is een thermisch geïsoleerde sok die jouw voet warm en droog houdt. De s
Ma t/m Vrij voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
Werkschoengigant.
  • Gratis verzending vanaf € 85
    Gratis verzending als je bestelt voor €85,00 of meer in Nederland. België gratis verzending vanaf €200 anders €6,95 verzendkosten.
  • Snelle levering
    Wij bieden een snelle levering. De levertijd is terug te vinden bij het product.
  • Retourneren
    Retourneren kan gemakkelijk binnen 14 dagen
  • Verschillende topmerken
    Werkschoenen van verschillende topmerken als Grisport, Redbrick, HKS en meer
Beschrijving

Grisport Thermo werksokken 25111

Wil jij heerlijk warme voeten tijdens de koude maanden of werk jij in een koude omgeving? Dan zijn de Grisport Thermo werksokken misschien wat voor jou! De Grisport Thermo werksokken is een thermisch geïsoleerde sok die jouw voet warm en droog houdt. De sterke Cordura vezels maken het tot een sterke en duurzame werksok. De werksokken hebben een vlakke, niet voelbare draad bij de tenen en een schokdemping in de hak.

Voor een optimaal comfort en een goede afvoer van transpiratievocht zijn de Grisport Thermo sokken voorzien van ventilatiekanalen op de wreef. Daarnaast zijn ze voorzien van schokdemping in de hak voor maximaal comfort en hebben ze een goede pasvorm.

Thermolite en Cordura

De Grisport Thermo werksokken hebben een bovendeel van Polyester, voering van polymide en wollen zool. De Grisport Thermo sokken hebben een uitstekende pasvorm en door de sterke Cordura vezels gaan ze lang mee. THERMOLITE® zorgt ervoor dat ingesloten lucht in holle vezels wordt vastgehouden en zorgt voor een isolerende werking.

Het belang van goede werksokken

Werksokken zijn erg bepalend voor het comfort dat jij ervaart in je werkschoenen of werklaarzen. De werksokken zorgen voor een geleidelijke afgifte van transpiratie vocht waarna de laarzen of werkschoenen het vocht af moeten voeren. 

Wij raden daarom aan om goede werksokken, zoals deze Grisport Thermo sokken. De werksokken zijn te bestellen in maat 39-42, maat 43-46 en maat 47-50. Bestel vandaag nog!

Merk Grisport
Kleur Zwart
Samenstelling Polyester, Polyamide en Wol
Antibacterieel Ja
Niet voelbaar teennaad Ja
Verpakt per per paar
Geschikt voor Heren & Dames (unisex)