Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Grisport All Season werksokken 25108

Grisport All Season werksokken 25108

€9,95 Incl. btw

€8,22 Excl. btw
Stukprijs: €0,00 /
op voorraad
Werksokken die je het hele jaar door kan dragen? Bekijk dan de Grisport All Season werksokken! Een goede prijs kwaliteit verhouding en bescherming tegen zowel kou als warmte. Grisport heeft voor de All Season werksokken gekozen voor dezelfde materialen zo
Ma t/m Vrij voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
Werkschoengigant.
  • Gratis verzending vanaf € 85
    Gratis verzending als je bestelt voor €85,00 of meer in Nederland. België gratis verzending vanaf €200 anders €6,95 verzendkosten.
  • Snelle levering
    Wij bieden een snelle levering. De levertijd is terug te vinden bij het product.
  • Retourneren
    Retourneren kan gemakkelijk binnen 14 dagen
  • Verschillende topmerken
    Werkschoenen van verschillende topmerken als Grisport, Redbrick, HKS en meer
Beschrijving

Grisport All Seasons werksokken

De Grisport All Season werksokken houden jou voeten warm in de winter, maar zijn ook geschikt voor de andere seizoenen van het jaar zoals de zomer, het voorjaar en de herfst. De werksokken hebben een vlakke, niet voelbare draad bij de tenen en een schokdemping in de hak.

Voor een optimaal comfort en een goede afvoer van transpiratievocht zijn de Grisport All Seasons sokken voorzien van ventilatiekanalen op de wreef. De sokken zijn geïnspireerd op de wandelsport en dit is o.a. terug te vinden in de materialen. 

Coolmax en cordura

De Grisport All Seasons werksokken zijn gemaakt 30% katoen, 30% Coolmax polyester, 24% Cordura Polyamide en 2% elastiek. 

De Grisport All Seasons sokken hebben een uitstekende pasvorm en door de sterke Cordura vezels gaan ze lang mee. De Coolmax ventilatiekanalen zorgen voor verkoeling en een betere luchtventilatie waardoor vocht van jouw voeten beter verdampt.

Het belang van goede werksokken

Werksokken zijn erg bepalend voor het comfort dat jij ervaart in je werkschoenen of werklaarzen. De werksokken zorgen voor een geleidelijke afgifte van transpiratie vocht waarna de laarzen of werkschoenen het vocht af moeten voeren. 

Wij raden daarom aan om goede werksokken, zoals deze Grisport All Seasons sokken. De sokken zijn te bestellen in verschillende maatvoeringen, namelijk: 

  • Maat 39-42 
  • Maat 43-46
  • Maat 47-50
Merk Grisport
Kleur Zwart
Samenstelling 30% katoen, 30% Coolmax polyester, 24% Cordura Polyamide en 2% elastiek
Antibacterieel Ja
Niet voelbaar teennaad Ja
Verpakt per per paar
Geschikt voor Heren & Dames (unisex)