RedBrick werkschoenen

Redbrick werkschoenen of safety sneakers online kopen? Bij Werkschoengigant.nl profiteer je van aantrekkelijke prijzen, snelle levering en gratis verzending boven de €85. Bekijk het aanbod en bestel vandaag nog!

Filters
sale
RedBrick Bronze S3
RedBrick
Bronze S3
€89,95 €79,95
sale
RedBrick Slate S3 zwart
RedBrick
Slate S3 zwart
€104,50 €84,95
sale
RedBrick Jumper S3
RedBrick
Jumper S3
€87,06 €83,95
sale
RedBrick Granite S3 zwart
RedBrick
Granite S3 zwart
€88,95 €82,50
sale
RedBrick Gold S3 zwart
RedBrick
Gold S3 zwart
€87,06 €82,95
sale
RedBrick Ruby  S3 zwart
RedBrick
Ruby S3 zwart
€84,64 €79,95
RedBrick
Onyx S3 zwart
€82,50
RedBrick
Fly S3 zwart
€81,95
RedBrick werkschoenen

Redbrick werkschoenen zijn ontzettend populair onder velen. De gewaagde sportieve design gecombineerd met veiligheid spreekt veel mensen aan. Het merk begon in 2004 met de productie van veiligheidsschoenen om te laten zien dat werkschoenen ook een stoere uitstraling kunnen hebben. Met de productie van Safety Sneakers hebben ze laten zien dat veiligheid en een mooi design heel goed samen gaan! De sneaker werkschoenen van Redbrick staan bekend om hun fijne pasvorm, een goede kwaliteit, stoere sportieve design en veiligheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende veiligheidsnormeringen van S1P tot aan S3. Toch voldoen de meeste schoenen van Redbrick aan de S3 normering (hoogste veiligheidsnormering).

Dames werkschoenen van Redbrick

Tegenwoordig werken er steeds meer vrouwen in het magazijn of in de bouw. Hierdoor is de vraag naardames werkschoenen erg toegenomen maar de keuze was een paar jaar geleden nog erg beperkt. Tegenwoordig zijn er werkschoenen verkrijgbaar die speciaal ontwikkeld zijn voor de vrouwelijke voet. De ergonomie van de vrouwelijke voet is tenslotte anders dan die van de man. Ook Redbrick speelde goed in op deze ontwikkeling en heeft een breed scala aan dames werkschoenen. Redbrick heeft hier zelfs een aparte serie voor uitgebracht, namelijk de ‘Redbrick ladies line’.

Het verschil zit hem in de pasvorm en de gebruikte materialen. De pasvorm is afgestemd op de vrouwelijke voet en de gebruikte materialen zijn vaak lichter van gewicht. Denk aan een composiet veiligheidsneus en kevlar tussenzool in plaats van een stalen neus en stalen tussenzool.

Ook nette werkschoenen

De werkschoenen van Redbrick kunnen gebruikt worden bijna alle branches. Of het nou gaat om de horeca, de bouw, industrie of logistiek. Naast sneaker werkschoenen maakt Redbrick ook nette werkschoenen. Hiervoor hebben zij de RedBrick Classics uitgebracht. Deze nette werkschoenen lijken op normale nette herenschoenen maar voldoen aan de S3 veiligheidsnorm.

Bestel jouw Redbrick werkschoenen bij Werkschoengigant.nl!

Bestel je jouw Redbrick werkschoenen bij Werkschoengigant dan profiteer je van scherpe prijzen en een snelle levering. Bestel je tussen maandag en vrijdag voor 17:00 en is het product op voorraad? Dan worden jouw schoenen dezelfde dag verzonden. Naast ons aanbod werkschoenen van Redbrick hebben wij nog veel meer topmerken in ons assortiment. Wij hebben ook werkschoenen van onder andere HKS, Grisport, Reebok en 2Work4.

Zakelijk bestellen?

Wil je graag een grotere bestelling doen en zakelijk bestellen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan zodat wij een passend aanbod kunnen doen. Je kunt ons hiervoor mailen op [email protected] of ons contactformulier invullen. Wij helpen je graag!