Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Helly Hansen Evolution Wide BOA S3 ESD 78235

Helly Hansen Evolution Wide BOA S3 ESD 78235

€199,95 €178,95 Incl. btw

€147,89 Excl. btw
backorder
De Helly Hansen Chelsea Evolution Wide BOA onderscheid zich van andere werkschoenen door zijn brede leest en waterdichtheid. Ze voldoen aan de S3 norm en zijn uitgerust met composiet veiligheidsneus en antiperforatie tussenzool.
3-5 werkdagen
Werkschoengigant.
  • Gratis verzending vanaf € 85
    Gratis verzending als je bestelt voor €85,00 of meer in Nederland. België gratis verzending vanaf €200 anders €6,95 verzendkosten.
  • Snelle levering
    Wij bieden een snelle levering. De levertijd is terug te vinden bij het product.
  • Retourneren
    Retourneren kan gemakkelijk binnen 14 dagen
  • Verschillende topmerken
    Werkschoenen van verschillende topmerken als Grisport, Redbrick, HKS en meer
Beschrijving

Helly Hansen Evolution Wide BOA S3 ESD 78235

De Helly Hansen Chelsea Evolution Wide BOA onderscheid zich van andere werkschoenen door zijn brede leest en waterdichtheid. De Chelsea Evolution Wide BOA zijn lage werkschoenen die comfort, veiligheid en duurzaamheid goed combineren. Door zijn composiet veiligheidsneus en antiperforatie tussenzool van kevlar zijn jouw voeten optimaal beschermd.

De antislip zool voldoet aan de SRC antislipnormering en biedt grip op vrijwel elk oppervlak.De tussenzool is gemaakt van EVA wat zorgt voor goede schokdemping in de hak. Het bovendeel is zwart van kleur en gemaakt van microvezel. Buitenom dat het een duurzaam materiaal is, heeft het ook voordelen ten opzichte van leer. Zo is het onderhoud een stuk gemakkelijker, een doekje erover en klaar. Ledervet of lederolie zijn niet nodig. 

Op de neus van de schoenen zit een gevormde TPU-neuskap deze draagt niet alleen bij aan de veiligheid maar ook extra bescherming van het bovendeel bij knielende of kruipende werkzaamheden. De schoenen gaan hierdoor langer mee.

Waterdicht membraan & ESD

De Helly Hansen Evolution Wide BOA S3 ESD 78235 is voorzien van een waterdicht Helly Tech® waterdicht membraan. Het membraan voorkomt dat water jouw voeten kan bereiken en dit maakt ze geschikt voor vochtige en natte omstandigheden. Het membraan laat warmte en vocht van binnenuit wel naar buiten, maar water van buitenaf niet. 

Tevens voldoen deze ESD normering. ESD werkschoenen hebben een lage elektrostatische weerstand. Door deze lage weerstand wordt elektrostatische elektriciteit goed afgevoerd en voorkomt dat jij geladen wordt. Hierdoor kan geen elektrostatische ontlading plaatsvinden wat van belang is als je werkt met explosieve stoffen of gevoelige elektronica.

BOA-sluitsysteem

Met het BOA® Fit-systeem is het aan- en uittrekken van deze werkschoenen erg gemakkelijk. Geen gedoe met veters of klittenband. Bijkomend voordeel is dat met de draaiknop je de draden precies kan stellen zodat jij precies de juiste spanning hebt. 

Ademende Air-meshvoering

Aan de binnenzijde van de schoenen zit een vochtafvoerende en ademende Air-meshvoering. De voering zorgt ervoor dat jouw voeten droog blijven en transpiratievocht wordt afgevoerd. Een aangenaam voetklimaat voor jouw voeten dus!

Bestel de Helly Hansen Evolution Wide BOA S3 ESD 78235 bij Werkschoengigant.nl en profiteer! Ze zijn te bestellen van maat 36 t/m 48.

Merk Helly Hansen
Artikelcode 78235
Veiligheidsklasse S3
Veiligheidsneus Composiet veiligheidsneus
Antiperforatiezool Kevlar antiperforatie tussenzool
Kleur Zwart
Materiaal bovendeel Microvezel
Materiaal zool EVA/Rubber
Type sluiting BOA sluiting
Voering Air-meshvoering
Antislip Ja, SRC norm
ESD
Antistatisch Ja, ESD
Metaalvrij Nee
Weerstand tegen water Ja, waterdicht
Waterdicht Ja
Hittebestendig Nee
Uitneembare inlegzool Ja
Beschikbare maten 36 t/m 48