Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
08 Feb 2020

Welke werkschoenen voor de bouw?

Wij gingen voor je op onderzoek uit en beoordeelden een grote selectie aan schoenen op veiligheid, comfort, design en prijs/kwaliteit om je te helpen in jouw keuze voor de juiste bouwschoenen.

1.   Grisport 803

Grisport 803 orange

Comfort:                    
Veiligheid:                 
Uiterlijk:                    
Prijs/kwaliteit           

 

Nagenoeg iedereen die op de bouw werkt heeft ze wel eens gezien of gedragen. De Grisport 803 is een van de best verkochte werkschoenen in Nederland. De Grisport 803 is robuust, veilig en geeft comfort. De prijs / kwaliteit is goed wat ze een terechte plek geeft in onze top 5 voor werkschoenen voor de bouw.

Ze hebben een stalen neus, kevlar antiperforatie tussenzool en de PU zool zorgt voor antistatische eigenschappen, antislip en de zolen zijn hittebestendig. Het bovendeel is gemaakt van leer en is waterbestendig. Ze voldoen hiermee aan de hoogste veiligheidsklasse, namelijk S3. De Grisport werkschoenen zijn alleen niet waterdicht dus in natte omstandigheden kan er water in de schoenen komen. Dit is een minpunt. Ze zijn verkrijgbaar in een standaard zwarte variant en een zwart / oranje variant. 

2.   HKS Delta 1

HKS delta 1 dry waterdichte werkschoenen

Comfort:                    
Veiligheid:                 
Uiterlijk:                    
Prijs/kwaliteit           

 

HKS is een Duits merk dat bekend staat om de hoge kwaliteit en comfort. De HKS Delta is een uitstekende werkschoen voor de bouw die comfort, veiligheid en kwaliteit perfect combineren. Ze hebben een erg goede pasvorm wat je merkt als je in de schoenen stapt. Het bovendeel is gemaakt van hoogwaardig leer. De opvallende blauwe zool is niet alleen voor het oog mooi maar geeft ook antislip (SRC), is antistatisch (ESD), olie- en benzinebestendig en daarnaast ook slijtvast. De voering is ademend en antibacterieel maar ook winddicht. Qua prijs is hij wel wat duurder, maar als je met je voet in deze werkschoenen stapt merk je meteen verschil in vergelijking met andere merken. Ze vallen wat groot uit in vergelijking met Sixton of Grisport. Wij adviseren daarom vaak om bij twijfel een maat kleiner te bestellen in het geval van HKS werkschoenen.

De HKS Delta 1 heeft daarom een terecht plek in onze top 5 beste werkschoenen voor de bouw. De HKS Delta 1 is leverbaar in een standaard variant en een waterdichte variant. 

3. Grisport 70211 

Grisport 70211 s3 waterdichte werkschoenen sympatex

Comfort:                    
Veiligheid:                 
Uiterlijk:                    
Prijs/kwaliteit           

 

De Grisport 803 is niet waterdicht, maar Grisport heeft wel een waterdichte variant van de 803 alleen heeft deze een ander productnummer, namelijk Grisport 70211. Ze hebben net als de Grisport 803 een stalen neus, kevlar antiperforatie tussenzool en de PU zool zorgt voor antistatische eigenschappen, antislip en de zolen zijn hittebestendig. Het bovendeel is gemaakt van leer en is ze zijn voorzien van een Sympatex voering om ze waterdicht te maken. Qua prijs is de Grisport 70211 wel wat duurder dan de standaard Grisport 803 met een vrij ruime marge waardoor de prijs/kwaliteit verhouding naar onze mening wat lager is. Zijn dit de bouwschoenen voor jou? Je kunt ze bij ons bestellen, zie hiervoor: 

4.   Sixton Corvara

Sixton corvara s3 waterdichte werkschoenen

Comfort:                    
Veiligheid:                 
Uiterlijk:                    
Prijs/kwaliteit           

 

Sixton is net als Grisport een Italiaans merk. De Sixton Corvara is een van de meest populaire modellen en met een goede reden. De werkschoenen voldoen aan de S3 veiligheidsklasse, hebben een comfortabele pasvorm en zijn relatief licht gewicht. Ze hebben een composiet veiligheidsneus en flexibele kevlar tussenzool. Het bovendeel is gemaakt van leer en dit is waterbestendig. De kruipneus beschermt het bovendeel tegen slijtage bij kruipende en knielende werkzaamheden. Ze zijn te verkrijgen in een standaard variant en een waterdichte variant. De waterdichte variant is uitgerust met het Outdry membraam. In vergelijking met HKS en Grisport zijn ze iets duurder maar de prijs / kwaliteit is nog steeds erg goed.

5.   No Risk Blackrock

No risk blackrock bouwschoenen

Comfort:                    
Veiligheid:                 
Uiterlijk:                    
Prijs/kwaliteit           

 

Standaard hebben heren werkschoenen een schoenbreedte van 11. Heb je een iets bredere voet dan is er de No Risk Blackrock een uitkomst. De No Risk Blackrock voldoet net als de rest van de bouwschoenen in ons lijstje aan de S3 veiligheidsklasse. Ze hebben een composiet veiligheidsneus en kevlar tussenzool. Wat de werkschoenen van No Risk anders maakt is het Clima Cork System. Dit is een laag kurk in de schoenen die zorgt voor een prettig klimaat in de schoenen en een aangename pasvorm. Daarnaast is prijs-kwaliteit goed wat deze schoenen populair maakt als bouwschoenen.

Bekijk de No Risk Blackrock

Nog veel meer aanbod

Iedere voet is anders en naast bovenstaande werkschoenen zijn er nog veel meer werkschoenen geschikt voor de bouw en afhankelijk van je werk kun je verschillende eisen en veiligheidsnormeringen nodig zijn. Verdiep je daarom goed in welke werkschoenen jij nodig hebt voor jouw werk. Wil je meer aanbod bekijken? Bekijk het gehele aanbod werkschoenen en bestel vandaag nog jouw bouwschoenen bij Werkschoengigant.nl en profiteer van gratis verzending! 

Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »