Sneaker werkschoenen

Sneaker werkschoenen kopen? Werkschoengigant heeft een uitgebreid aanbod werksneakers ten aantrekkelijke prijzen met gratis verzending boven de € 35! Bekijk het aanbod en bestel vandaag nog jouw nieuwe sneaker werkschoenen!

Filters
sale
RedBrick Motion Comet S3
RedBrick
Motion Comet S3
€89,95 €81,26
RedBrick
Onyx S3 zwart
€74,95
sale
RedBrick Motion Sierra
RedBrick
Motion Sierra
€89,95 €81,26
sale
RedBrick Granite S3 zwart
RedBrick
Granite S3 zwart
€87,06 €68,97
sale
RedBrick Ruby S3 zwart
RedBrick
Ruby S3 zwart
€84,64 €67,40
sale
RedBrick Gold S3 zwart
RedBrick
Gold S3 zwart
€87,06 €70,12
RedBrick
Motion Agile
€82,50
2Work4 (2W4)
Lucy S3 dames werkschoen
€69,27
Grisport
Cross Safety Horizon S3 BOA
€95,95
sale
HKS Magic M zwart dames
HKS
Magic M zwart dames
€113,68 €105,21
RedBrick
Motion Infinity
€82,50
Sneaker werkschoenen

Werk sneakers & Werkschoen sneakers

Sneaker werkschoenen kopen? Sneaker werkschoenen, ook wel werk sneakers, zijn de laatste jaren sterk in populariteit gegroeid. Je wilt graag werkschoenen die er leuk uitzien, comfortabel zijn en bovendien veilig zijn. Dan zijn sneaker werkschoenen de oplossing! Om aan deze vraag te voldoen hebben fabrikanten sneaker veiligheidsschoenen ontwikkeld. Vanuit een Europese regelgeving zijn er standaarden opgesteld voor veiligheidsklassen bij werkschoenen. Hierover lees je hieronder meer. 

Veiligheidsschoenen en sneakers

Verschillende merken zijn ingespeeld op de trend en hebben het traditionele beeld van veiligheidsschoenen veranderd. Merken als RedBrick en Grisport hebben veiligheidsschoenen en sneakers perfect met elkaar weten te combineren. Werk sneakers die voldoen aan de veiligheidsnormen waren de uitkomst.

S1, S2, S3 sneaker werkschoenen

Voor werkschoenen zijn er Europese veiligheidsnormen opgesteld en deze zijn onderverdeeld in klasses. De meeste bekende veiligheidsnormen zijn:

 • S1:
  • Beschikt over een veiligheidsneus van composiet, aluminium of staal die bestand is tegen vallende voorwerpen die op zijn minste bestand is tegen 200 Joule.
  • Schokdemping in de hak van minimaal 200 Joule. (EN 345)
  • Energieopname door de hak.
  • Beschikt over antistatische eigenschappen
  • Gesloten hiel
 • S2:
  • Zelfde eigenschappen als S1, maar met verhoogde weerstand tegen het binnendringen van water.
 • S3
  • Zelfde eigenschappen als S1 en S2 werkschoen, maar met een anti perforatie tussenzool van kevlar of staal.

De ‘S’ staat hierbij voor ‘Safety’. Vandaar ook de benaming veiligheidsschoenen. S3 is de hoogste veiligheidsnorm onder de veiligheidsschoenen / werk sneakers. Meer lezen over de verschillende eisen en veiligheidsklassen? Lees dan onze blog: Wat zijn vieligheidsklassen bij werkschoenen?

Veiligheidsschoenen sneakers voor heren en dames

Bij Werkschoengigant.nl vind je sneaker veiligheidsschoenen voor zowel dames als heren. Bij het samenstellen van ons assortiment houden wij rekening met zowel heren als dames. De keuze bij heren werkschoenen is bij veel aanbieders erg groot, maar het aanbod dames werkschoenen is net zo belangrijk! Zowel dames als heren moeten wat te kiezen hebben!

Bekijk ons aanbod en bestel vandaag nog. Bestel je op werkdagen voor 17:00? Dan worden jouw werkschoenen dezelfde dag verzonden. Daarnaast profiteer je bij ons van gratis verzending vanaf €35,00 en kun je binnen 14 dagen retourneren. Bij Werkschoengigant.nl vind je werk sneakers van topmerken.

Zakelijk bestellen? Geen probleem. Neem contact met ons op voor een passende aanbieding. Wij adviseren en helpen je graag! Je kunt contact met ons opnemen via info@werkschoengigant.nl of of contactformulier invullen.