Dames werkschoenen

Dames werkschoenen online kopen? Werkschoengigant heeft een uitgebreid aanbod dames werkschoenen tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast profiteer je bij ons van gratis verzending en een snelle levering!

Filters
HKS
Pure 1 TP S3
€120,00
sale
RedBrick Ladies Line Lorna S3
RedBrick
Ladies Line Lorna S3
€87,06 €76,84
sale
RedBrick Ladies Line Lena
RedBrick
Ladies Line Lena
€87,06 €76,84
sale
RedBrick Ladies Line Louise
RedBrick
Ladies Line Louise
€87,06 €80,95
sale
RedBrick Ladies Line Lisa
RedBrick
Ladies Line Lisa
€87,06 €80,95
sale
RedBrick Ladies Line Linda
RedBrick
Ladies Line Linda
€87,06 €80,95
HKS
Ultra 1 TP BOLD
€125,00
HKS
Targa 4 BVTP S3
€148,83
sale
HKS Maxi M S1
HKS
Maxi M S1
€113,68 €100,37
RedBrick
Emerald S3 bruin
€69,39
RedBrick
Smaragd S3 bruin
€72,54
Dames werkschoenen

Dames werkschoenen online kopen? Zoek niet verder! Vroeger werden werkschoenen voornamelijk ontworpen voor heren en was er voor dames weinig keuze. Door wezenlijke verschillen in de mannelijk en vrouwelijk voet was dit voor de meest vrouwen erg oncomfortabel. Tegenwoordig is gelukkig niet meer nodig. Bij Werkschoengigant.nl vind je daarom een uitgebreid aanbod dames werkschoenen die aansluiten bij de vrouwelijke voet.

Dames veiligheidsschoenen 

Voor alle werkende vrouwen is het ontzettend belangrijk dat werkschoenen comfortabel zitten en lopen, er leuk uitzien en boven alles veilig zijn. Bij Werkschoengigant vind je dames veiligheidsschoenen met allerlei veiligheidsnormeringen, zoals S1, S1P, S2 en S3.

Er zit veel verschil tussen de verschillende veiligheidsnormen werkschoenen en vandaar lichten wij deze graag toe in een overzichtelijke tabel:

  SB S1 S1P S2 S3
Veiligheidsneus
Schokdemping in hak
Gesloten hiel x
Antistatisch x
Antiperforatie tussenzool x x x
Verhoogde weerstand tegen water x x x
Waterdicht x x x x x

De meeste van onze dames werkschoenen voldoen aan de hoogste veiligheidsnorm, namelijk S3. 

Topmerken

Wij bieden verschillende soorten en merken dames werkschoenen aan. Of je nou op zoek bent naar sneaker werkschoenen, hoge werkschoenen of lage werkschoenen. Bij ons vind je het allemaal! 

Wij hebben onder andere werkschoenen van HKS, Grisport, RedBrick en 2Work4. Ieder merk heeft zijn eigen voordelen en modellen. Neem bijvoorbeeld het merk 2Work4. Dit merk produceert werkschoenen speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Dit zie je terug in het design, de maten en de pasvorm. 

Daarnaast heeft ook Redbrick een aparte lijn voor dames werkschoenen, namelijk de Redbrick Ladies Line. De pasvorm van deze schoenen sluiten beter aan bij de vrouwelijke voet.