Dames werkschoenen

Dames werkschoenen online kopen? Werkschoengigant heeft een uitgebreid aanbod dames werkschoenen tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast profiteer je bij ons van gratis verzending en een snelle levering!

Filters
RedBrick
Ice winter werkschoenen
€77,20
RedBrick
Granite ESD
€79,80
Safety Jogger
Bestboy S3
€36,30
RedBrick
Onyx S3 Hydratec
€100,42
sale
RedBrick Ladies Line Laiza
RedBrick
Ladies Line Laiza
€87,06 €76,84
No Risk
Jumper S3 sneaker
€78,59
sale
RedBrick Sunstone S3
RedBrick
Sunstone S3
€87,06 €72,60
HKS
Targa 8 BTP S3 BOA
€148,83
HKS
Pure 1 TP S3
€120,00
sale
RedBrick Ladies Line Lorna S3
RedBrick
Ladies Line Lorna S3
€87,06 €76,84
Dames werkschoenen

Dames werkschoenen online kopen? Zoek niet verder! Vroeger werden werkschoenen voornamelijk ontworpen voor heren en was er voor dames weinig keuze. Door wezenlijke verschillen in de mannelijk en vrouwelijk voet was dit voor de meest vrouwen erg oncomfortabel. Tegenwoordig is gelukkig niet meer nodig. Bij Werkschoengigant.nl vind je daarom een uitgebreid aanbod dames werkschoenen die aansluiten bij de vrouwelijke voet.

Verschil Unisex en dames werkschoenen

Je hebt werkschoenen die geschikt zijn voor zowel dames als heren (unisex), maar ook schoenen die speciaal gemaakt zijn voor dames. Wat is nou precies het verschil tussen beide? Vrouwen hebben over het algemeen een wat smallere voet, waardoor een smallere pasvorm beter aansluit bij de vrouwelijke voet. Unisex werkschoenen hebben vaak een mannelijke leest waardoor ze vaak wat breder zijn en niet perfect aansluiten. Kies je voor werkschoenen die speciaal gemaakt zijn voor dames dan is er een vrouwelijke leest gebruikt en hebben ze een iets smallere pasvorm waardoor ze over het algemeen beter aansluiten op jouw voeten.

S1, S1P, S2 of S3 veiligheidsschoenen?

Voor alle werkende vrouwen is het ontzettend belangrijk dat werkschoenen comfortabel zitten en lopen, er leuk uitzien en boven alles veilig zijn. Bij Werkschoengigant vind je dames veiligheidsschoenen met allerlei veiligheidsnormeringen, zoals S1, S1P, S2 en S3.

Er zit veel verschil tussen de verschillende veiligheidsnormen werkschoenen en vandaar lichten wij deze graag toe in een overzichtelijke tabel:

  SB S1 S1P S2 S3
Veiligheidsneus
Schokdemping in hak
Gesloten hiel x
Antistatisch x
Antiperforatie tussenzool x x x
Verhoogde weerstand tegen water x x x
Waterdicht x x x x x

De meeste van onze dames werkschoenen voldoen aan de hoogste veiligheidsnorm, namelijk S3. Meer informatie over de verschillende veiligheidsnormering? Lees dan onze blog: Wat zijn veiligheidsklassen bij werkschoenen?

Topmerken

Wij bieden verschillende soorten en merken dames werkschoenen aan. Of je nou op zoek bent naar sneaker werkschoenen, hoge werkschoenen of lage werkschoenen. Bij ons vind je het allemaal! 

Wij hebben onder andere werkschoenen van HKS, Grisport, RedBrick en 2Work4. Ieder merk heeft zijn eigen voordelen en modellen. Neem bijvoorbeeld het merk 2Work4. Dit merk produceert werkschoenen speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Dit zie je terug in het design, de maten en de pasvorm. 

Daarnaast heeft ook Redbrick een aparte lijn voor dames werkschoenen, namelijk de Redbrick Ladies Line. De pasvorm is iets smaller waardoor ze beter aansluiten op de voeten van de vrouw.