Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Redbrick Pulse Boot Zwart S7S gevoerd 32331

Redbrick Pulse Boot Zwart S7S gevoerd 32331

€126,95 Incl. btw

€104,92 Excl. btw
op voorraad
De Redbrick Pulse Boot Zwart S7S gevoerd 32331 is een waterdichte werklaars met een zwart microfiber bovendeel. Ze voldoen aan de nieuwe S7S veiligheidsnormering en zijn uitgerust met aluminium veiligheidsneus en antiperforatie tussenzool. Bekijk en beste
Ma t/m Vrij voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Werkschoengigant.
  • Gratis verzending vanaf € 85
    Gratis verzending als je bestelt voor €85,00 of meer in Nederland. België gratis verzending vanaf €200 anders €6,95 verzendkosten.
  • Snelle levering
    Wij bieden een snelle levering. De levertijd is terug te vinden bij het product.
  • Retourneren
    Retourneren kan gemakkelijk binnen 14 dagen
  • Verschillende topmerken
    Werkschoenen van verschillende topmerken als Grisport, Redbrick, HKS en meer
Beschrijving

Redbrick Pulse Boot Zwart S7S gevoerd 32331

De Redbrick Pulse Boot Zwart S7S gevoerd 32331 is een waterbestendige en waterdichte werklaars met een warme imitatie-wollen voering. Deze werklaarzen voldoen aan de aan de S7S veiligheidsnorm en zijn uitgerust met een aluminium veiligheidsneus en een antiperforatie tussenzool. De nieuwe S7S veiligheidsklasse komt vrijwel overeen met de S3 veiligheidsklasse, met enkele subtiele verschillen, zoals:

  • Waterbestendig bovendeel
  • Antiperforatiezool getest met een 3 mm dikke spijker in plaats van 4.5 mm

Het bovendeel van de Redbrick Pulse Boot is vervaardigd uit duurzaam microfiber. Microfiber onderscheidt deze veiligheidslaarzen zich van lederen werklaarzen. Microfiber is niet niet alleen slijtvast en waterbestendig (WRA), maar vereist ook aanzienlijk minder onderhoud. Terwijl leren werklaarzen regelmatig verzorging nodig hebben met ledervet en/of lederolie, is een eenvoudig doekje voldoende voor de microfiber variant.

Daarnaast is deze Redbrick Pulse Boot Zwart S7S gevoerd 32331 uitgerust met een kruipneus aan de voorzijde, wat schade aan het bovendeel helpt voorkomen tijdens kruipende en knielende werkzaamheden. Dit minimaliseert slijtage door contact met de grond.

Waterdicht en warme voering

De Redbrick Pulse Boot Zwart S7S 32331 is gevoerd met hoogwaardige imitatie-wol, die de voeten heerlijk warm houdt, zelfs tijdens de koude winterdagen. Uitermate geschikt voor bouwwerkzaamheden of werkomgevingen met lage temperaturen.

Dankzij de waterdichte voering van de Redbrick Pulse Boot Zwart S7S 32331 blijven je voeten droog, wat natuurlijk erg prettig is!

Antislip en comfort

De zool van de Redbrick Pulse Boot Zwart 32331 is vervaardigd van PU/Rubber en heeft een grof profiel dat zorgt voor uitstekende grip op vrijwel alle oppervlakken. De zool voldoet aan de SR antislipnorm en de schokdemping in de hak draagt bij aan het algehele comfort.

De uitneembare inlegzool, ook gemaakt van PU, zorgt eveneens voor schokdemping en is gemakkelijk te vervangen wanneer deze na verloop van tijd aan vervanging toe is.

De Redbrick Pulse Boot 32331 Zwart gevoerde werklaars is beschikbaar van maat 39 t/m 48. Bestel vandaag nog en profiteer!

Merk Redbrick
Artikelcode 32331
Veiligheidsklasse S7S
Veiligheidsneus Aluminium veiligheidsneus
Antiperforatiezool Kevlar
Kleur Zwart
Materiaal bovendeel Microfiber
Materiaal zool PU/Rubber
Type sluiting Instap
Voering Imitatie-wol
Antislip Ja, SR norm
ESD Nee
Antistatisch Ja
Metaalvrij Nee
Weerstand tegen water Ja
Waterdicht Ja
Hittebestendig Nee
Uitneembare inlegzool Ja
Beschikbare maten 39 t/m 48