Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Redbrick Pulse Boot Bruin S7S gevoerd 32333

Redbrick Pulse Boot Bruin S7S gevoerd 32333

€126,95 Incl. btw

€104,92 Excl. btw
op voorraad
De Redbrick Pulse Boot Bruin S7S gevoerd 32333 is een waterdichte imitatie-wol gevoerde werklaars. Ze voldoen aan de S7S veiligheidsnormering en zijn uitgerust met aluminium veiligheidsneus en antiperforatie tussenzool. Bekijk en bestel vandaag nog!
Ma t/m Vrij voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Werkschoengigant.
  • Gratis verzending vanaf € 85
    Gratis verzending als je bestelt voor €85,00 of meer in Nederland. België gratis verzending vanaf €200 anders €6,95 verzendkosten.
  • Snelle levering
    Wij bieden een snelle levering. De levertijd is terug te vinden bij het product.
  • Retourneren
    Retourneren kan gemakkelijk binnen 14 dagen
  • Verschillende topmerken
    Werkschoenen van verschillende topmerken als Grisport, Redbrick, HKS en meer
Beschrijving

Redbrick Pulse Boot Bruin S7S Gevoerd 32333

De Redbrick Pulse Boot Bruin S7S gevoerd 32333 is een waterdichte imitatie-wol gevoerde werklaars. Ze voldoen aan de S7S veiligheidsnormering en zijn uitgerust met aluminium veiligheidsneus en antiperforatie tussenzool. De S7S veiligheidsklasse is vrijwel hetzelfde als de S3 veiligheidsklasse die we kennen met een paar kleine verschillen, namelijk: 

  • Waterdicht bovendeel 
  • Antiperforatiezool getest met spijker van 3 mm dik ipv 4.5 mm 

Het bovendeel van de Redbrick Pulse Boot is donkerbruin van kleur. Dit bovendeel is gemaakt van microfiber en maakt de Redbrick Pulse Boot Bruin 32333 onderscheidend van werklaarzen met leer. Microfiber is duurzaam, slijtvast, waterbestendig (WRA) en vereist minder onderhoud. Leren werklaarzen dienen onderhouden te worden met ledervet en/of lederolie bij een microfiber werkschoen of werklaars is dit niet nodig. Doekje erover en klaar! 

Deze veiligheidslaars is tevens voorzien van een kruipneus aan de voorzijde. De kruipneus, ook wel overneus, voorkomt beschadigingen aan het bovendeel. Bij kruipende en knielende werkzaamheden komt het bovendeel minder snel in aanraking met de grond en voorkomt zo de slijtage.

Waterdicht en gevoerd

Redbrick Pulse Pulse Boot Bruin S7S 32333 is gevoerd met imitatie-wol. De voering houdt jouw voeten heerlijk warm, ook tijdens de koude winterdagen. Perfect voor in de bouw of wanneer je werkt in koude werkomgevingen. 

Door de waterdichte voering voorkomt de Redbrick Pulse Boot Bruin S7S 32333 dat water jouw voeten bereikt, wel zo prettig! 

Liever de ongevoerde variant? Bekijk dan de: Redbrick Pulse Boot Bruin S7S 32332.

PU/Rubber zool

De zool van de Redbrick Pulse Boot Bruin 32333 is gemaakt van PU/Rubber. De zool heeft een grof profiel die grip geeft op vrijwel alle ondergronden. Ze voldoen dan ook aan SR antislipnorm. De schokdemping in de hak draagt bij aan het comfort. 

De uitneembare inlegzool draagt ook gemaakt van PU en draagt bij aan de schomdemping. Deze is ook eenvoudig te vervangen, mocht deze toe zijn aan vervanging op den duur. 

De Redbrick Pulse Boot 32333 Bruin gevoerde werklaars is te bestellen van maat 39 t/m 48. Bestel vandaag nog en profiteer! 

Merk Redbrick
Artikelcode 32333
Veiligheidsklasse S7S
Veiligheidsneus Aluminium veiligheidsneus
Antiperforatiezool Kevlar
Kleur Bruin
Materiaal bovendeel Microfiber
Materiaal zool PU/Rubber
Type sluiting Instap
Voering Imitatie-wol
Antislip Ja, SR norm
ESD Nee
Antistatisch Ja
Metaalvrij Nee
Weerstand tegen water Ja
Waterdicht Ja
Hittebestendig Nee
Uitneembare inlegzool Ja
Beschikbare maten 39 t/m 48