Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Redbrick Pulse Boot Bruin S7S 32332 werklaars

Redbrick Pulse Boot Bruin S7S 32332 werklaars

€134,95 Incl. btw

€111,53 Excl. btw
op voorraad
De Redbrick Pulse Boot Bruin S7S 32332 werklaars is waterdicht en voldoet aan S7S veiligheidsnormering. Ze zijn uitgerust met aluminium veiligheidsneus en antiperforatie tussenzool. Het bovendeel is bruin van kleur en gemaakt van microvezel. Bestel vandaa
Ma t/m Vrij voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Werkschoengigant.
  • Gratis verzending vanaf € 85
    Gratis verzending als je bestelt voor €85,00 of meer in Nederland. België gratis verzending vanaf €200 anders €6,95 verzendkosten.
  • Snelle levering
    Wij bieden een snelle levering. De levertijd is terug te vinden bij het product.
  • Retourneren
    Retourneren kan gemakkelijk binnen 14 dagen
  • Verschillende topmerken
    Werkschoenen van verschillende topmerken als Grisport, Redbrick, HKS en meer
Beschrijving

Redbrick Pulse Boot Bruin S7S 32332 werklaars

De Redbrick Pulse Boot Bruin S7S 32332 werklaars is waterdicht en voldoet aan S7S veiligheidsnormering. Ze zijn uitgerust met aluminium veiligheidsneus en antiperforatie tussenzool. Het bovendeel is bruin van kleur en gemaakt van microvezel. De S7S veiligheidsklasse is een nieuwe veiligheidsnormering vanuit de EN ISO 20345:2022. Deze is vrijwel hetzelfde als de bekende S3 veiligheidsklasse, maar met een aantal kleine verschillen:

  • Waterdicht bovendeel 
  • Antiperforatiezool getest met spijker van 3 mm dik ipv 4.5 mm 

Onderhoudsvriendelijk microvezel bovendeel

Het bovendeel van de Redbrick Pulse Boot Bruin S7S 32332 is gemaakt van microvezel, ook wel microfiber. Het materiaal is bruin van kleur en lijkt heel erg op een leren bovendeel, maar is wel degelijk anders. 

Microfiber is duurzaam, slijtvast, waterbestendig (WRA) en doet niet onder aan leer, sterker nog, ze vereisen minder onderhoud. Leren werklaarzen dienen onderhouden te worden met ledervet en/of lederolie. Bij deze werklaarzen is dit niet nodig, doekje erover en klaar! 

Deze Redbrick veiligheidslaarzen zijn voorzien van een kruipneus aan de voorzijde. De kruipneus, ook wel overneus, voorkomt beschadigingen aan het bovendeel. Bij kruipende en knielende werkzaamheden komt het bovendeel minder snel in aanraking met de grond en voorkomt zo de slijtage.

Ongevoerd

Redbrick Pulse Boot Bruin S7S 32332 is waterdicht en toch ademend. Ze zijn niet gevoerd, maar bieden nog steeds veel comfort. De PU/Rubber zool biedt schokdemping en grip op vrijwel elk oppervlak (SR antislipnorm). De uitneembare inlegzool is ook gemaakt van PU draagt ook bij aan de schokdemping. 

Doordat de Redbrick Pulse Boot Bruin S7S 32332 niet gevoerd is, zijn ze uitermate geschikt voor het hele jaar. 

Liever een gevoerde laars? De Pulse boot is ook gevoerd te bestellen, zie hiervoor: Redbrick Pulse Boot Bruin S7S gevoerd 32333.

Bestel vandaag!

Met deze werklaars mag je gezien worden, de zwarte zool met het rode accent geven de laarzen een stoere uitstraling. Daarnaast bieden ze een uitstekend beschermend vermogen. Je kunt de Redbrick Pulse Boot 32333 Bruin bestellen van maat 39 t/m 48. Bestel vandaag nog! 

Merk Redbrick
Artikelcode 32332
Veiligheidsklasse S7S
Veiligheidsneus Aluminium veiligheidsneus
Antiperforatiezool Kevlar
Kleur Bruin
Materiaal bovendeel Microfiber
Materiaal zool PU/Rubber
Type sluiting Instap
Voering -
Antislip Ja, SR norm
ESD Nee
Antistatisch Ja
Metaalvrij Nee
Weerstand tegen water Ja
Waterdicht Ja
Hittebestendig Nee
Uitneembare inlegzool Ja
Beschikbare maten 39 t/m 48