Sika klompen

Sika klompen kopen? De werkklompen van het Deense Sika staan al jaren bekend om de uitstekende kwaliteit en de lange levensduur. Ze zijn geliefd onder jong en oud en dat is niet voor niks. Ze zijn uiterst comfortabel en boven alles: veilig!

Filters
Sika
29 Comfort klomp S3
€76,99
Sika
88 Flex klomp
€72,50
Sika
883 Flex
€79,96
Sika
101 Superclog
€108,99
Sika
8111 Flex Light S3
€98,07
Sika
19322 Proflex S3
€88,95
Sika klompen

Op zoek naar een paar goede werkklompen voor een aantrekkelijke prijs? Dan zijn de werkklompen van Sika wat voor jou! De lederen klompen via Sika zijn bekend onder jong en oud en bijzonder populair. Ze gaan lang mee, zijn erg sterk en lopen ook nog eens comfortabel. 

De voetbedden in de klompen zijn orthopedisch en slijten hierdoor perfect aan bij jouw voeten. 

Tevens de zolen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Deze zijn altijd gemaakt van Polyurethaan (PU). Het materiaal is flexibel, geeft antislip, waterafstotend, vuil afstotend en geven niet af. Daarnaast zorgen o.a. de zolen voor antistatische eigenschappen.

Iets wat Sika klompen onderscheid van de concurrentie is het gewicht. Veel mensen denken bij klompen aan zwaar schoeisel, maar dit hoeft niet het geval te zijn. Sika probeert het gewicht altijd zo laag mogelijk te houden, zonder concessies te doen op veiligheid. 

In verschillende veiligheidsklassen verkrijgbaar

Sika klompen zijn verkrijgbaar in verschillende veiligheidsklassen, namelijk S2 en S3. Waarbij S3 de hoogste veiligheidsklasse onder de werkschoenen en werklompen. S2 is bijna hetzelfde, maar heeft geen antiperforatie tussenzool die jouw voetbed beschermt tegen scherpe onderwerpen van onderaf. 

Niet de klomp gevonden die je zocht? 

Bij Werkschoengigant.nl vind je werkschoenen, werklaarzen en klompen die je kunt bestellen met gratis verzending vanaf €35, een snelle levering tegen een aantrekkelijke prijs. Wij doen ons uiterste best om ons aanbod aan te laten sluiten bij onze klanten. Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet de klompen hebt gevonden die je zocht. Neem dan gerust contact met ons op en wij kijken of we de gewenste klompen voor jou kunnen bestellen. Wij helpen je graag verder!

Wil je een grotere zakelijke order bestellen en een offerte ontvangen? Dat kan! Neem hiervoor contact met ons op en wij doen je/jullie een gepaste aanbieding!