Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Reebok All terrain IB4095 S3

Reebok All terrain IB4095 S3

€143,95 Incl. btw

€118,97 Excl. btw
op voorraad
De Reebok All Terrain IB4095 S3 zijn zwart met geel van kleur. Deze Reebok werkschoenen hebben een sportieve uitstraling en zijn extreem licht. Ze wegen slechts 570 gram bij maat 42.
Ma t/m Vrij voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Werkschoengigant.
  • Gratis verzending vanaf € 85
    Gratis verzending als je bestelt voor €85,00 of meer in Nederland. België gratis verzending vanaf €200 anders €6,95 verzendkosten.
  • Snelle levering
    Wij bieden een snelle levering. De levertijd is terug te vinden bij het product.
  • Retourneren
    Retourneren kan gemakkelijk binnen 14 dagen
  • Verschillende topmerken
    Werkschoenen van verschillende topmerken als Grisport, Redbrick, HKS en meer
Beschrijving

Reebok All Terrain IB4095 S3 SRC ESD

De Reebok All Terrain IB4095 S3 zijn sneaker werkschoenen van Reebok met unieke eigenschappen. Ze voldoen aan de S3 veiligheidsnormering, dit is de hoogste normering. Ze zijn uitgerust met een aluminium veiligheidsneus en antiperforatie tussenzool om jouw voeten te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf. 

Het bovendeel is gemaakt van Ripstop en mesh. Het materiaal is waterbestendig, robuust, licht gewicht maar toch ademend. Qua kleuren heeft Reebok gekozen voor zwart met geel. 

Schokdemping en Memorytech

De zool is gemaakt van EVA/rubber. EVA is een zacht materiaal wat perfect is voor schokdemping, je ziet dit materiaal dan ook terug op hardloopschoenen en andere sportschoenen. Dit geeft de Reebok All Terrain IB4095 S3 een goede schokdemping, wat ze perfect maakt voor werkzaamheden waarbij je veel moet lopen. Het rubberen gedeelte maakt het geheel robuust en zorgt voor veiligheid. Of je nou loopt op zand, modder, beton of steen. De Reebok All terrain IB4095 S3 kan het aan en voldoet aan de SRC antislip norm. 

De inlegzool is een MemoryTech inlegzool. De ergonomische inlegzool vormt zich naar jouw  voeten en biedt daardoor veel ondersteuning en comfort. De neopreen binnenvoering zorgt voor het koel houden van jouw voeten en het afvoeren van transpiratievocht.  

De Reebok All Terrain IB4095 S3 SRC ESD werkschoenen zijn verkrijgbaar maat 39 t/m 47. Bestel vandaag nog bij Werkschoengigant.nl! 

Merk Reebok
Artikelcode IB4095
Veiligheidsklasse S3
Veiligheidsneus Aluminium veiligheidsneus
Antiperforatiezool Aramide antiperforatie tussenzool
Kleur Zwart met geel
Materiaal bovendeel Ripstop / Mesh
Materiaal zool EVA/rubber
Type sluiting Vetersluiting
Voering Neopreen voering
Antislip Ja (SRC norm)
ESD Nee
Antistatisch Ja
Metaalvrij Nee
Weerstand tegen water Ja
Waterdicht Nee
Hittebestendig Nee
Uitneembare inlegzool Ja
Beschikbare maten 39 t/m 47