Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Reebok Allterrain IB4090 S1P

Reebok Allterrain IB4090 S1P

€149,95 €139,95 Incl. btw

€115,66 Excl. btw
backorder
De Reebok All Terrain IB4090 S1P zijn Reebok werkschoenen die functionaliteit en veiligheid combineert met een sportieve uitstraling. De Reebok All Terrain IB4090 S1P zijn lichtgewicht en ideaal voor werkzaamheden waarbij je veel moet lopen.
Verwachte levertijd: 5 tot 10 werkdagen
Werkschoengigant.
  • Gratis verzending vanaf € 85
    Gratis verzending als je bestelt voor €85,00 of meer in Nederland. België gratis verzending vanaf €200 anders €6,95 verzendkosten.
  • Snelle levering
    Wij bieden een snelle levering. De levertijd is terug te vinden bij het product.
  • Retourneren
    Retourneren kan gemakkelijk binnen 14 dagen
  • Verschillende topmerken
    Werkschoenen van verschillende topmerken als Grisport, Redbrick, HKS en meer
Beschrijving

Reebok All Terrain IB4090 S1P SRC ESD

De Reebok All Terrain IB4090 S1P zijn Reebok werkschoenen die functionaliteit en veiligheid combineert met een sportieve uitstraling. De Reebok All Terrain IB4090 S1P zijn lichtgewicht en ideaal voor werkzaamheden waarbij je veel moet lopen. Ze voldoen aan de S1P veiligheidsnorm en uitgerust met aluminium veiligheidsneus en Aramide antiperforatie tussenzool. 

De S1P veiligheidsnorm is vrijwel hetzelfde als de S3 veiligheidsnormering waar S3 wordt gezien als hoogste veiligheidsklasse. Het enige wat S1P werkschoenen niet bieden is de verhoogde weerstand tegen water. 

Dit maakt ze geschikt voor de warme dagen en droge omstandigheden maar dit maakt ze minder geschikt voor werkomgevingen met veel vocht zoals de bouw. Daarentegen is er wel een goede ademing en ventilatie in de schacht. 

Het bovendeel van deze Reebok werkschoenen is gemaakt van ripstop met mesh. De neopreen voering biedt comfort en een aangenaam voetklimaat in combinatie met de ventilatie. Zo blijven jouw voeten tijdens het werk langer fris en koel. 

De Reebok All Terrain IB4090 S1P voldoet aan de ESD-norm, wat staat voor Electro Static Discharge. De schoenen zorgen dat elektrostatische ladingen snel worden weggeleid. De inlegzool is uitneembaar, biedt comfort en heeft een antibacteriële werking. 

De zool is net als het bovendeel volledig zwart. De zool is opgebouwd met een EVA tussenzool voor uitstekende schokdemping en een rubberen buitenzool voor de slijtvastheid en antislip (SRC norm).  

De Reebok All Terrain IB4090 S1P SRC ESD werkschoenen zijn verkrijgbaar maat 39 t/m 47. Bestel vandaag nog bij Werkschoengigant.nl! 

Merk Reebok
Artikelcode 6907745369
Veiligheidsklasse S1P
Veiligheidsneus Aluminium veiligheidsneus
Antiperforatiezool Kevlar antiperforatie tussenzool
Kleur Zwart
Materiaal bovendeel Ripstop/Mesh
Materiaal zool EVA/Rubber
Type sluiting Vetersluiting
Voering Neopreen voering
Antislip Ja, SRC norm
ESD Ja
Antistatisch nvt. ESD normering
Metaalvrij Nee
Weerstand tegen water Nee
Waterdicht Nee
Hittebestendig Nee
Uitneembare inlegzool Ja
Beschikbare maten 39 t/m 47