Sneaker werkschoenen

Sneaker werkschoenen kopen? Werkschoengigant heeft een uitgebreid aanbod werksneakers tegen aantrekkelijke prijzen met gratis verzending boven de € 35! Bekijk het aanbod en bestel jouw nieuwe sneaker werkschoenen!

Filters
sale
RedBrick Ladies Line Lisa
RedBrick
Ladies Line Lisa
€87,06 €80,95
sale
RedBrick Ladies Line Laiza
RedBrick
Ladies Line Laiza
€87,06 €76,84
sale
RedBrick Sunstone S3
RedBrick
Sunstone S3
€87,06 €72,60
sale
RedBrick Ladies Line Lena
RedBrick
Ladies Line Lena
€87,06 €76,84
HKS
K2 AM S3
€108,90
sale
RedBrick Motion Sierra
RedBrick
Motion Sierra
€89,95 €80,95
sale
RedBrick Motion Spirit
RedBrick
Motion Spirit
€89,95 €80,95
RedBrick
Emerald S3 bruin
€69,39
Sneaker werkschoenen

Wie zegt dat werkschoenen log en saai zijn? Tegenwoordig zijn er erg sportieve werkschoenen te verkrijgen die super veel lijken op normale sneakers. Dit noemen we ook wel sneaker werkschoenen of safety sneakers. Sneaker werkschoenen zijn de laatste jaren sterk in populariteit gegroeid. Je wilt graag dat je werkschoenen er leuk en sportief uitzien, comfortabel zijn en bovendien veiligheid bieden. Dan zijn sneaker werkschoenen de oplossing! Om aan deze vraag te voldoen hebben fabrikanten sneaker veiligheidsschoenen ontwikkeld. Een aantal merken spelen perfect in op deze trend, zoals Puma, Redbrick en Grisport. Zij maken sportieve werkschoenen die lijken op normale sneakers maar daarnaast ook nog eens voldoen aan de veiligheidsnormeringen.

Voor alle beroepen

Sneaker werkschoenen zijn vaak lichter dan normale werkschoenen en voor elk beroep is er wel een paar werk sneakers die aansluiten, maar elke beroep heeft andere eisen en wensen. Iemand die werkt in een magazijn heeft bijvoorbeeld andere wensen dan iemand die werkt in de bouw. Weten welke werkschoenen goed aansluiten bij jouw beroep? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder! 

S1, S1P, S2 en S3

Vanuit Europa zijn er veiligheidsnormen opgesteld en deze zijn onderverdeeld in verschillende veiligheidsklassen. De volgende veiligheidsklassen zijn te onderscheiden bij werkschoenen:

 • S1:
  • Beschikt over een veiligheidsneus van composiet, aluminium of staal die bestand is tegen vallende voorwerpen die op zijn minste bestand is tegen 200 Joule.
  • Schokdemping in de hak van minimaal 200 Joule. (EN 345)
  • Energieopname door de hak.
  • Beschikt over antistatische eigenschappen
  • Gesloten hiel
 • S2:
  • Zelfde eigenschappen als S1, maar met verhoogde weerstand tegen het binnendringen van water.
 • S3
  • Hoogste veiligheidsklasse. S3 werkschoenen hebben dezelfde eigenschappen als S2 werkschoenen, maar zijn uitgerust met een antiperforatie tussenzool van kevlar of staal.
 • S1P
  • Dezelfde eigenschappen als S3, maar zonder weerstand tegen het binnendringen van water.  

De ‘S’ staat hierbij voor ‘Safety’. Vandaar ook de benaming veiligheidsschoenen. S3 is de hoogste veiligheidsnorm onder de veiligheidsschoenen. Meer lezen over de verschillende eisen en veiligheidsklassen? Lees dan onze blog: Wat zijn vieligheidsklassen bij werkschoenen?

Werkschoenen sneakers voor heren en dames

Bij Werkschoengigant.nl vind je sportieve sneaker werkschoenen voor zowel dames als heren. Bij het samenstellen van ons assortiment houden wij rekening met zowel heren als dames. De keuze bij heren werkschoenen is bij veel aanbieders erg groot, maar het aanbod dames werkschoenen is net zo belangrijk! Zowel dames als heren moeten wat te kiezen hebben! 

Bekijk ons aanbod en bestel vandaag nog. Bestel je op werkdagen voor 17:00 en is het product op voorraad? Dan worden jouw werkschoenen dezelfde dag verzonden. Daarnaast profiteer je bij ons van gratis verzending vanaf €35,00 en kun je binnen 14 dagen retourneren. .

Zakelijk bestellen? Geen probleem. Neem contact met ons op voor een passende aanbieding. Wij adviseren en helpen je graag! Je kunt contact met ons opnemen via info@werkschoengigant.nl of of contactformulier invullen.